Tartalom betöltése...

Bemutatkozás

MI AZ EGÉSZSÉGTURISZTIKA?
„Egészségturisztikának nevezzük, ha valaki az országhatáron túlra utazik, hogy egészségügyi kezelést igénybe venni, és fontos szempont számára az alacsonyabb ár, a magasabb minőség, jobb hozzáférhetőség az ellátáshoz, vagy másmilyen kezelést keres, mint amit otthon megtalálhat.” (definíció: Global Spa Summit LLC 2011)

Fido International
A Fido International egy nemzetközi, szakmai alapokon nyugvó, betegközpontú, világszínvonalú, egészségturisztikai szolgáltató és felhasználó hálózat.
Célunk, hogy egy nemzetközi szabványok által minősített, egészségügyi ellátó hálózat létrehozásával egy megbízható szolgáltatási rendszert biztosítsunk Ön számára.
A Fido International szerepvállalása: Hozzásegítjük Önt, hogy külföldön várólisták nélkül, minőségi egészségügyi ellátást vegyen igénybe, garanciákkal.
 
HOGYAN VALÓSÍTJUK MEG?
Megszervezzük utazását: Megrendelheti repülőjegyét, reptéri transzferét, szállását, turisztikai programjait egyéni igényeinek megfelelően.
Nálunk biztos kezekben van az egészsége: Egészségügyi ellátásával kapcsolatban minden részletről előre tájékoztatjuk. Csúcstechnológiát használunk a rendelőinkben. Nyelveket beszélő szakorvosaink előre egyeztetik a kezelési tervet Önnel. A kezelési terv aláírásával egyidőben szerződésben rögzítjük a garanciális feltételeket. Rövid határidőkkel, várólisták nélkül dolgozunk, hogy Ön időt takaríthasson meg.
Törzskártyát adunk hűséges betegeinknek. Törzsügyfél programunk igénybevételével további megtakarítást érhet el.

Önnek miben segíthetünk?
Keressen minket elérhetőségeinken!
Tisztelettel:
Dr. Altrichter Piroska ügyvezető
Fido International Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-975026
Adószám: 23717604-2-42
Adatvédelmi nyilvántartás regisztrációs száma: NAIH-53698/2012
Fido International Kft.    1044 Budapest Íves u.16 sz
+36-70-703-1822     info@doctour.hu