Tartalom betöltése...

Fogászat

Diagnosztika
Nagy hangsúlyt helyezünk a panaszok pontos okának tisztázására, mert fogbetegségei egész szervezetre kiható egészségügyi problémákat okozhatnak. Átfogó szájvizsgálatot követően a pontos diagnózis felállítását panoráma röntgen és 3 dimenziós képalkotó Komputer Tomográf (CT) segíti.

Megelőzés
Saját fogazat megmentése és az íny egészségének megőrzése érdekében szaktanácsadással egybekötött fogkő eltávolítást és polírozást végzünk. Megtanítjuk a helyes szájápolásra, a fogkefe illetve speciális tisztítóeszközök használatára.

Góckutatás
Fokozott figyelmet fordítunk már a beteg állapotának felmérése kapcsán, hogy kiszűrjük a fogászati gócokat. A fogászati góc a szájüregben kialakult krónikus gyulladás, amely a szervezet egészére kihathat, és súlyos megbetegedéseket okozhat, például szívizomgyulladás, krónikus ízületi gyulladások, szem és bőrbetegségek, hajhullás. A góceltávolítással többek között ezeket a betegségeket előzhetjük meg.

Mosolytervezés, fogfehérítés
Számítógépes mosolytervező programunk segítségével megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást.
Ha ragyogóan fehér fogakat szeretne, megoldás a fogfehérítés.

Fogtömés, inlay, onlay
A fog kemény szövetének sérülése, pusztulása estén a fogat a közvetlenül rendelőben készülő töméssel, vagy fogtechnikus által készített, ragasztott fogbetéttel (inlay, onlay) látjuk el.

Korona
A fog anyag nagymértékű pusztulása esetén koronát készítünk, ezzel állítjuk helyre a fog formáját és rágóképességét.

Foghiány pótlása
.
A fog elvesztése esetén a hiány pótlására több lehetőség van. Ha az elvesztett fog mellett vannak még saját fogak, hidat készíthetünk, amely a hiányt határoló fogak felhasználásával történik. Másik lehetőség az implantáció, melynek során az elveszített foggyökér helyére titán műgyökeret ültetünk, melyre a gyógyulási idő letelte után koronát helyezünk.

Kiterjedt foghiányok pótlása
A legegyszerűbb ellátási mód a kivehető protézis készítése. A megmaradó kevés fogat lehetőség szerint felhasználjuk a fogsor stabilitásának növelésére. Megfelelő csontállomány esetén implantátumok behelyezésével fix pótlás készíthető.

Fogeltávolítás
Szám feletti fog, bölcsességfog, fogszabályzás előtti foghúzás

Ínybetegségek, ínyvérzés kezelése

Fogszabályzás
Szabálytalan fogsora miatti harapási rendellenesség állhat fejfájása hátterében! A rendezetlen fogsor sok egyéb probléma kialakulásához is vezethet.  Fogszabályzó szakorvosaink a gyerekek és felnőttek számára egyaránt rendelkezésére állnak.

Egyéb szájsebészeti műtétek
Szájsebészeink minden fogászati járóbeteg ellátás során előkerülő szájsebészeti műtétet biztonsággal meg tudnak oldani.
 
Keressen minket elérhetőségeinken!

Tisztelettel:
Dr. Altrichter Piroska ügyvezető
Fido International Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-975026
Adószám: 23717604-2-42
Adatvédelmi nyilvántartás regisztrációs száma: NAIH-53698/2012
Fido International Kft.    1044 Budapest Íves u.16 sz
+36-70-703-1822     info@doctour.hu